Még csak múlt héten jelentette be az Ubisoft az új, ingyenesen játszható Battle Royale játékát, de már most késik. Ez valóban rossz hír?

Az Ubisoft nemrég jelentette be legújabb, ingyenesen játszható Battle Royale játékát, a Ghost Recon Frontline-t. A rajongók reakciója a bejelentésre nem volt éppen pozitív, de volt némi kíváncsiság, hogy a Ubisoft mit tud elérni a free-to-play BR műfajban. Egy olyan térben, amelyet olyan játékok uralnak, mint a Fortnite, az Apex Legends és a Warzone.

Talán a rajongótábor nagyrészt negatív fogadtatására reagálva a Ubisoft úgy döntött, hogy elhalasztja a játék zárt tesztjét, hogy egy csiszolt élményt nyújtson.

Ez egyrészt szomorú, másrészt hosszú távon jót tesz a játéknak, hiszen a hosszabb ideig tartó fejlesztés általában sokkal jobb terméket eredményez a megjelenéskor. Valljuk be, a Ghost Recon: Frontline-nak minden segítségre szüksége lesz.

Annak ellenére, hogy nem a sorozat leghangulatosabb, egyöntetűen szeretett darabjai, mind a Ghost Recon: Wildlands, mind a Breakpoint jelentős mértékben kompetens játékok voltak. Az előbbi meglehetősen szórakoztató élményt nyújtott, különösen online kooperatív játékként a barátokkal. Bár a rajongók úgy érezhették, hogy a battle royale irány, amelybe a Ubisoft a franchise-t viszi, a vereség és az ötletek hiányának jele.

 

Az olyan játékok, mint az Apex Legends és a Warzone bebizonyították, hogy még a free-to-play BR játékok is képesek lebilincselő történetmeséléssel és rengeteg lore-ral foglalkozni. A Ghost Recon: Frontline nem éppen a legizgalmasabb projekt a láthatáron, de a Ubisoft képes lehet meglepni minket. Ahogyan arra a múltban bizonyos játékokkal némileg képesek voltak.

A Ubisoft egyelőre nem jelentette be a Ghost Recon: Frontline megjelenési dátumát, de a játék elérhető lesz PS4/PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC és Google Stadia konzolokra.

Mit gondoltok a Ubisoft Battle Royale próbájáról?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

forrás: mysmartprice

×