Az XM4 ismét feltört a semmiből.

Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a szeptember elején a Season 6 frissítés megelőző héten. Az október eleji bejegyzésünkhöz képest látható, hogy ezúttal is hatalmas változáson ment keresztül a lista, az eddig magabiztos Bullfrog és Mac-10 eltűnt a TOP 5-ből.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. OTs 9

A fegyver szeptemberben már karcolgatta a TOP 5 határait, ám sosem sikerült áttörnie a láthatatlan falat. Egészen idáig. Az október 13-án leolvasható adatok alapján megérkezett a legjobb 5 fegyver közé az SMG, könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő hetekben még feljebb is csúszhat.

4. XM4

Hasonló cipőben járt eddig az XM4 AR is. Volt, hogy pár napig bekúszott az ötödik helyre, ám mindig hamar eltűnt onnan. Jelenleg azonban eléggé stabilnak tűnik az előremenetel, így az eddigi legjobb pozícióját üdvözölhetjük a mai 4. helyezésben.

3. Swiss K31

Míg a Kar98k már hónapok óta a TOP 3 fegyverben van, az olyan lassabb bolt-action fegyverek mint a Tundra vagy épp az AX-50 szépen estek le. Hosszú idő után két Sniper is (tudjuk, a Kar98k technikailag Marksman Rifle) is van a listán, a Swiss szeptemberben érkezett meg az ötödik helyre, majd október elsejére a dobogó második fokát is sikerült elcsípnie, kis csúszás után most a harmadik helyen találhatjuk meg. A fegyverben mindent megtalálhatnak a játékosok, amiket szeretni lehet egy ilyen puskában, de a Kar98k első helyét nem hisszük, hogy megszorongathatná. Sosem lehet azonban tudni, hogy mit tartogatnak az aktuális nerfek és buffok.

2. AK-47 (CW)

A Call of Duty legutóbbi, nagyobb frissítése alaposan felzavarta az elmúlt hónapok állóvízét. A Krig 6, mely sokáig vezette a WZRanked toplistáját kezd eltűnni a süllyesztőben, ám valamelyik fegyvernek pótolnia kell ezt az űrt. A játékosok az AK-47 (CW) mellett tették le a voksukat, jelenleg ez a leginkább favorizált AR kategóriájú fegyver a Warzone közösség berkein belül.

1. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését. A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba. Június után ismét visszatért a trónra október elején, így ismét ő a Warzone királya. 

A Top 10 jelenlegi sorrendje a következő:

TOP 10

×