Két új töltőképernyőt is hozott ma este az EA Sports. Az egyiken a Road To The Knockouts fejlődési szabályait, míg a másikon utalásokat kapunk az érkező lapokról.

Péntek este elrajtol a FIFA 22 legújabb UEFA témájú promóciója a Road to The Knockouts. Szerdán már tudtuk, hogy mi fog érkezni, de mára már az is kiderült, hogy pontosan mi fog kelleni a lapok fejlődéséhez.

Három kupasorozat, pontosabban a Bajnokok Ligája, az Európa-Liga, valamint az Európa Konferencia Liga csapatai vesznek részt ezen az eseményen. Azt tudtuk, hogy dinamikus itemek lesznek, és a fejlődésükhöz nem az egyén, hanem a csapat jó szereplése lesz szükséges. Egy lap ugyanis két módon fejlődhet. Az első, ha egy kártya csapata továbbjut a kieséses (Knockouts) szakaszra. Ez kizárólag az adott lap kupasorozatában működik tehát, ha a BL-ben harmadik helyen végzel, és az EL rájátszásban folytatod, attól még nem jár bónusz.

A másik opció, ha a lap csapata a maradék 4 fordulóból, 3 mérkőzést megnyer. Elég hamar elvérezhet egy-két együttes, de az biztos, hogy a sorsuk a november eleji mérkőzéseken dől majd el. Azt még nem tudom, hogy esetlegesen mind a két fejlődést is megkaphatja a lap, de szerintem úgy lenne az igazán izgalmas.

Ezenfelül pedig az első nyomok szerint, egy 88-as BL lap, egy csatár az EL-ből és egy gyors fizikális játékos az EKL-ből érkezik.

Te kinek örülnél a Road To The Knockouts eseménye alatt?

×