A Warzone közösség felháborodott az STG-44 nevetséges vizuális recoilján és csodálkoznak, hogyan jutott túl a játéktesztelési fázison.

 

Biztos sokan tudjátok, hogy megérkezett két Vanguard fegyver a Warzone világába. Ha esetleg lemaradtál róla, akkor olvashatsz róla ITT.

Ez eddig szép és jó, de a játékosok, akik tesztelték az STG-44-et, észrevették, hogy a fegyver nevetséges vizuális visszarúgással rendelkezik, ami nagyon megnehezíti a használatát.

Egy Reddit felhasználó „TrueLordOfPotatoes” észrevette a problémát, és azt mondta: „Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem, ha az STG-44 így a válladba csapódva az eléggé fájna”.

I don’t know about you guys but I think the stg-44 slamming into your shoulder like this would hurt quite a bit from CODWarzone

A klipjükben jól látható a nevetséges mértékű visszarúgás, ami szinte lehetetlené teszi a célzást. Egy felhasználó csak ennyit írt az STG problémára: „Valaki tényleg dolgozott ezen, és úgy gondolta, hogy a vizuális visszarúgás készen áll a játékra lol”.

Egy másik azon tűnődött, hogy az Activision mennyire avatkozik bele a fejlesztési folyamatba. „Valószínűleg tudják, hogy még nincs kész a fegyver, de az Activisiont nem érdekli, amíg az új COD reklámot kap azáltal, hogy ezeket a fegyvereket korán beleteszik a Warzone-ba”.

A vizuális visszarúgás meglehetősen kínos, és rontja a látványt, a célzást. Remélhetőleg hamarosan lesz javítás, hogy a játékosok anélkül is élvezhessék a fegyvert, hogy kiütné a szemüket.

Ti kipróbáltátok már az STG-44-et?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

forrás: Dexerto

×