A CS:GO egyik fejlesztője arra kéri a játékosokat, hogy segítsenek megoldani egy régóta tapasztalható hibát a játékban. Ritka, hogy erre kérik a közösséget.

A Valve nem igazán arról ismert, hogy nagyon aktív a közösséggel való együttműködésben, pláne nem igazán szoktak sziveségget kérni, különösen ha a CS:GO-ról van szó. Persze ez alól is van kivétel. Például John Mcdonald fejlesztő korábban arra kérte a játékosokat, hogy reportolják azokat, akik boostolt fiókokkal játszanak. Ez az év elején aztán hatalmas banhullámot eredményezett.

Nemrég a Valve egyik fejlesztője ismét a játékosok segítségét kérte.

Looking for demos with a water sound bug on de_ancient from GlobalOffensive

Ahogy látható, ezúttal a fejlesztők egy Ancient pályán előforduló, és igen bosszantó hibára keresik a megoldást. Az úgynevezett water sound bug már igen régóta pusztít és összezavarja a játékosokat. Ahogy az alábbi videóban is hallható, a hiba miatt fake vizes lépéshangokat lehet hallani, ami rendkívül befolyásolhatja a játékmenetet.

 

A Valve vizsgálja a hibát, de közben arra kéri a játékosokat, hogy küldjenek jelentéseket, bemutatókat a hibáról, hogy kiderüljön, hol fordul elő. A játékosok szerint a hiba nem csak Ancient pályán tapasztalható, hanem más pályán is, ahol víz van, például Overpass és Inferno.

Mindez azt bizonyítja, hogy a Valve aktívabb szerepet vállal a közösségben, és szívesen kijavítják azokat a hibákat, amik a közösséget zavarják.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×