Régóta várják a rajongók.

Az Epic Games régóta együttműködik a különböző képregény-kiadókkal. Nem kivételeznek sem a DC, sem a Marvel tartalmakkal, szépen megférnek egymás mellett a battle royale szigeten. A felhasználók már régóta várnak egy ikonikus Marvel szereplőt, akit hosszú évek után talán végre is meg kaphatnak.

Pókemberre utaló fájlokat találtak!

 

Régóta pletykálják a belsős szivárogtatók, hogy a Fortnite kilencedik szezonjában, szinte a filmmel egy időben felbukkanhat a jó öreg Pókember is. Azonban erre eddig semmilyen bizonyíték nem volt, csupán a szivárogtatók hitelességében bízhattak a rajongók. Szerencsére megtört a jég, HYPEX bukkant rá egy olyan tárgyra, melyet Peter Parkerhez köthetünk.

A játékban ez a WestSausage nevet viseli, ám természetesen ez csupán kódnév. A W és S kezdőbetűk amik lényegesek, melyek minden bizonnyal a Web Slinger névre utalnak. Valószínűleg ennek a tárgynak a segítségével a felhasználók igazi Pókember élményt kapnak, hiszen gyorsabb közlekedésre is használható lesz majd a pókhálóval operáló újdonság. Ezen kívül járművekhez is tapadhatunk vele, így ellenfeleink sem tudnak már olyan gyorsan elmenekülni előlünk.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×