A Disney hónapokon átívelő giga Star Wars eseménysorozatot jelentett be, amely keretében hallatlan mennyiségű új terméket mutatnak be, köztük egy új videojátékkal.

Egészen remek és izgalmas heteknek-hónapoknak néznek elébe a Star Wars-rajongók, ugyanis a Disney bejelentette a legújabb über-bejelentő eseménysorozatát, a Bring Home the Bounty-t. Az esemény mostantól egészen év végéig tart majd és minden héten új Star Wars-os terméket fognak leleplezni.

Az első cuccokat már meg is mutatták, melyek között találunk új Funko figurágat, két retro Hasbro figurát, továbbá egy pár Mandalorian-témájú Crocsot, napszemüveget és kabátot. Mindezekkel együtt a Disney leleplezte a menetrendet is, minden hetet egy-egy Csillagok Háborúja karakterrel jelöltek, de ezek sajnos nem feltétlenül utalnak a leleplezendő termékekre, így sejtésünk sem nagyon lehet, hogy mikre számíthatunk.

Egytől eltekintve, ugyanis a december 14-i dátumot a többitől eltérően egy kontrollerrel jelölték, ami azt jelenti, hogy egy új játék bejelentésére számíthatunk.

Megtippelni viszont, hogy pontosan miről is lehet szó szinte lehetetlen, hiszen az EA-vel anno köttetett exkluzív szerződés felbontását követően több stúdióval és kiadóval egyeztettek a Star Wars játékadaptációkról. Ezek között több nagyon biztos befutó is van. Az egyik a Ubisoft, amely boszorkánykonyháján már nagy erőkkel kalapálnak egy nyílt világú Galaktikus kalandot, a másik az Aspyr, akik éppen a KOTOR remake-n ügyködnek, de az EA is készülhet valamilyen újabb bejelentéssel – például egy Fallen Order folytatással.

Pletykálgatnak ugyan másokról is (Quantic Dream), de ezeket ezidáig senki nem erősítette meg, így a legvalószínűbbnek a fenti trió valamelyike tűnhet, legalábbis ők biztosan tudnának mutatni, ha mást nem is, de egy koncepció előzetest.

Ez majd csak december 14-e környékén tudjuk meg, addig viszont érdemes lesz odafigyelnie minden rajongónak, hiszen az odáig vezető úgy egy csomó új csili-vili merch-el van kikövezve.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×