Az Epic Games jóvoltából most olyan élményt kapunk ingyen, ami a zombirajongók imádni fognak. Meg van egy ingyenes pack, egy ingyenes játékhoz.

Egészen mostanság az Epic Games ingyenes játékkínálatában a nagy sikerű PC Building Simulator volt elérhető, amit remélhetőleg minden PC-rajongó behúzott. Az lehetőség azonban már lejárt, hogy teret adjon az e heti ingyenes játék(ok)nak. Azért vagyok most ebben bizonytalan, mert egy játék ingyenes, illetve félig meddig kettő. Vagyis a másik egyfajta kiegészítő egy amúgy ingyenes játékokhoz. Köszönjük Epic!

Október 14 és 21 között a zombis Stubbs the Zombie in Rebel Without Pulse és a Paladins Epic Pack ingyenes.

Stubbs the Zombie in Rebel Without Pulse

A játék egy igazi kincs, hiszen nem nagyon akad még egy olyan egyjátékos alkotás, melyben egy holtlaza zombit irányíthatunk, akivel az a célunk, hogy sok-sok agyat együnk, és közben növeljük a zombik számát. De legalábbis nem ilyen minőségben. Már a felütés is egészen megmosolyogtató: hősünk, Edward Stubblefield egy utazóügynök az 1930-as évek Amerikájában, amikor egyszer csak, hát hogy-hogy nem, meghal. 1959-ben azonban egy iparmágnás pont a sírjára húzná fel a városkáját, amire természetesen a mélyalvó Stubbs is felpislog.

Fontos, hogy a Stubbs the Zombie ingyenes verziója az eredeti, 2005-ös és NEM a közelmúltban kiadott feljavított kiadás.

 

Paladins Epic Pack

Ez tulajdonképpen egy kis meglepetés az Epic részéről, hiszen a Paladins alapvetően egy ingyenesen játszható fantasy shooter játék, kicsit nekem az Overwatch jut róla eszembe. Most az Epic Games ingyen adja ehhez az Epic Packot, ami alapból megnyit 4 játszható hőst (Androxus, Raum, Tyra és Ying), valamint 4 skint. Ezt tehát annyit jelent, hogy megspórolunk némi játékon belüli vásárlást.

 

Az ajánlatokat erre találod!

Jó szórakozást!

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×