Teemo kapitány lekefélte az egyenruháját, hiszen a League of Legends 11.21-es frissítése után biztosan szolgálatban lesz.

Lehet, hogy Teemo az, aki még nem kap reworköt, de az biztos, hogy elég nagy buffot igen – legalábbis a következő patch során. A hős átlagosan 50,72%-os győzelmi aránnyal büszkélkedhet a rankedeken a League 11.20-as javítása óta, 6,75%-os pick aránnyal a fő szerepében, top lanen.

A Riot Games diszkréten buffolta őt a 11. szezonban, ám a legutóbbi változtatások talán a „broken” kosárba helyezik.

A blind cooldownja hét másodpercre csökken. Az időtartam is növekszik 0,5 másodperccel – maximum három másodperc lehet -, és a dárda sebessége is majdnem megduplázódik.

100 Ability Haste (50% CDR) segítségével Teemo szó szerint vakon tarthatja az enemy carry-t.

A változás túlzónak tűnik, azonban a Riot Games tudja, hogy mit csinál, és ahhoz, hogy az egyensúly megmaradjon, ez a buff is szükséges, és ezt a játék egyik fejlesztője is megerősítette a Redditen:

Ettől függetlenül a játékosok aggodalmukat fejezték ki a változásokkal kapcsolatban. A Challenger Teemo játékos, ‘Alan234’ „túl erősnek” nevezte a buffot – még Teemót is a dzsungelbe szorítják, mivel a vakítás kétszer olyan hatékony a szörnyekre.

A Riot azonban nem aggódik amiatt, hogy Teemo túl nagy fenyegetést jelentene a metára.

„Tényleg nem hiszem, hogy ez Teemót afelé tolja, hogy egy igazán kemény counter legyen” – tette hozzá Phlox. „Ha túl erősre sikeredne, és ha bizonyos bajnokok ellen túl erősnek bizonyulna, akkor nerfeljük majd.”

Íme a LoL 11.21-es patch-ben érkező Teemo változások teljes listája:

Q: Blinding Dart

  • Cooldown: 8 másodperc >>> 7 másodperc
  • Blind duration: 1.5-2.5 másodperc >>> 2-3 másodperc
  • Missile speed: 1500 >>> 2500

Mit gondoltok, tényleg túl erős lesz Teemo vakító dárdája?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×