A Call of Duty Zombies rajongók teljesen fel vannak tüzelve, miután a Vanguard teaser démonokat, élőhalott nácikat mutatta be.

A Zombi közösség évek óta kitart a játék mellett és végre egy érdekes, látványos és izgalmas részt kaphattak a Cold War szezonjai alatt. Mivel a Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg, a rajongók alig várják, hogy végre tisztázódjon, hogyan is fog kinézni a zombis mód.

Míg a Sledgehammer Games a főcímre koncentrál, addig a Treyarch a Zombies-t fogja kezelni, miután rengeteg sikert aratott a korábbi CoD címekben.

A Call of Duty Twitter-fiókja tegnap este közzétette a Zombies Vanguard artworkjét, ami teljesen felcsigázta a rajongókat.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1447974289299451911

A legérdekesebb az első szöveg: Zombies + Dark Aether + Demons!?

Ez arra utalhat, hogy valami teljesen más világot járhatunk be az új zombis élmény alatt. Illetve egy Reddit bejegyzésben az emberek azon tűnődtek, hogy az elöl álló személy vajon Dr. Edward Richtofen, az Aether Story egyik főszereplőjének fiatalabb változata-e.

Dr. Edward Richtofen

Bár a férfi hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, nehéz megmondani, hogy ez ő-e, de minden jel arra mutat, hogy ez egy játszható karakter.

A Zombies közösség már jó ideje türelmesen várakozott, hiszen a pletykák szerint a mód csak a Vanguard 1. szezonjában lesz elérhető. Hamarosan sokkal több részletet tudhatunk meg, hiszen a Twitter-bejegyzés azt írja, hogy október 14-én, csütörtökön, 17:00-kor készüljenek fel.

A rajongók szuper izgatottak és készen állnak arra, hogy lássák, mit tartogat a Treyarch a Zombies in Vanguard következő részében.

Mit gondoltok erről a démonos csavarról?

×