A legújabb forgatási fotón már nem csak hátulról, hanem szemből is vethetünk egy röpke pillantást Pedro Pascal Joeljére az élőszereplős The Last of Us sorozatból.

Az HBO a Naughty Dog zsenijeivel közösen már gőzerővel dolgozik minden túlzás nélkül a valaha készült egyik legjobb játékának, a The Last of Us élőszereplős adaptációján, amely főszereplői a korábban már alaposan bizonyított Pedro Pascal és Bella Ramsey lesznek.

A munkálatok haladtával egyre többet tudunk meg a szupervárományos sorozatról, amivel a vele szemben támasztott elvárásoknak szinte csoda lesz, ha a közelébe tud majd érni. Mindenesetre a játékok egyik kulcsfejlesztője, Neill Druckmann korábban már lehűtötte a kedélyeket, amikor elárulta, hogy rendkívül hűek lesznek a játékhoz még úgy is, hogy a sorozatos koncepció miatt több ponton kellett módosítani azon.

Az igazi megnyugvást talán az első megosztott kép szolgáltatta, melyen sokat sajnos még nem láttunk, de megbizonyosodhattunk arról, hogy a körítéssel semmi probléma nem lesz. A további hivatalos képekig ugyan még várnunk kell egy picit, a minap sikerült egy forgatási képet lőni a Joelnek öltöztetett Pedro Pascalról, akivel nagy valószínűséggel a történet őszi jeleneteit vehetik fel. Legalábbis a játék szerint Joel akkor viselt ilyen ruhát.

Ha pedig körítés, akkor érdemes a városi díszletről készült képeket is átnyálazni:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

 

×