Nem egy játékot tart életben a rangsorolt mód, amiről a híres streamer is nyíltan beszélt erről. Szerinte itt az ideje a Warzone-nak is implementálni.

A Warzone 2020 márciusában jelent meg, de a játék azóta is népszerű, a rengeteg probléma ellenére. A profi játékosok, a streamerek és az alkalmi játékosok egyaránt frusztrációjukat fejezték ki a Warzone anti-cheat rendszer hiánya miatt.

Ám NICKMERCS úgy gondolja, hogy egy másik hiányosság lesz a Warzone bukása.

Egy nemrégiben készült YouTube-videóban NICKMERCS kifejtette, hogy a Warzone nem fog túlélni ranked mód nélkül, amire a rajongók már hónapok óta vágynak.

 

„Ha nem lenne rangsorolt mód, nem hiszem, hogy az Apex egyáltalán lenne még” – mondta NICKMERCS. „Ezért kapott az Apex némi vonzerőt. Ha a Warzone is csinál valami ilyesmit, akkor ez az, ami miatt a játék életbe fog maradni.”

A Warzone játékosok már egy ideje örülnének egy rangsorolt rendszernek. Sokan úgy érzik, hogy jobb matchmakinget tenne lehetővé, így az azonos képességű játékosok egymással is megmérkőzhetnek. Ez kiküszöbölné a kiegyensúlyozatlan játékokat, amelyek a gyakorlott játékosok számára kihívástalanok és unalmasak, az új játékosok számára pedig frusztrálóak. Azok a játékosok, akik nem akarnak tryhardokkal és versenyző ellenfelekkel szembenézni, választhatnák az alkalmi meccseket.

A rangsorolt mód több célt is adna a játékosoknak, amire játék közben törekedhetnek. Ezt NICKMERCS is megjegyezte, mondván, hogy a játékosokat skinekkel és egyéb apróságokkal lehetne ösztönözni. A magas szintű játékosok jobban éreznék, hogy jutalmazzák őket, ha megerőltetik magukat, és mindent beleadnak.

Mivel a Call of Duty: Vanguard már csak hetekre van, nagyon valószínűtlen, hogy a Warzone jelentős frissítést fog látni az új térképen kívül. Így csak tovább álmodozhatunk a tökéletes Warzone élményről.

Te örülnél egy rangsorolt játékmódnak?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×