Hosszú idő után eljönnek azok a napok, amikor mi is rendelhetünk az Amazonról.

Bizonyára sok magyar internetező találkozott már azzal a szomorú ténnyel, hogy Magyarországra hivatalosan nem igazán szállít az Amazon. Az a sok videó a PS5 kiszállítása kapcsán, vagy a South Park Amazon paródia valójában nem érintett minket. Ez azonban hamarosan megváltozik. A világ egyik vezető e-kereskedelmi piactere úgy tűnik,

hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.

Kép: Origo

Mindez köszönhető a lengyelországi piacra lépésnek, amivel a vállalat megkezdte a terjeszkedést Közép-Kelet-Európában. Valószínűleg az Amazon hazai megjelenése nagy hatással lesz a magyar webshopokra, ezért nagyon valószínű, hogy a kiskereskedők számára ez egyfajta pánikot válthat ki. Az Amazon ugyanis megnyitja a piacot a világ minden táján létező olcsó szereplőknek.

Nekünk vásárolóknak ez bizonyára előnyökkel jár, hiszen az Amazon széles választéka esélyt ad arra, hogy sok esetben olcsón hozzájussunk olyan termékekhez, melyekhez eddig nehezen. Ugyanakkor persze veszélye is van, hiszen mi is gyakran írtunk brutális Amazon bakikról. Például arról, hogy Amazon-futárok nyúlták le a PS5-öt, vagy hogy az Amazon nem éppen azt küldte el a dobozban, amit rendeltek.

Az Amazon magyarországi jelenléte egy-két éven belül várható. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a vállalkozások felkészüljenek rá. Azok, akiknek pedig hiányzott az Amazon, már most gondolkodhatnak, hogy melyik olcsó kínai kütyüt rendelik meg. Te örülsz a hírnek?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

Borítókép: Portfolio.hu

×