Bár még meg sem jelent a Call of Duty: Vanguard, az írók máris két folytatásban gondolkoznak. A kérdés, hogy ez nekünk jó vagy nem?

Az biztos, hogy nem sokat tudunk még arról, hogy milyen eredményt hoz a kiadó számára a Call of Duty: Vanguard. Az biztos, hogy velős multiplayer élményt, és hosszú kampányt kapunk majd, valamint persze Warzone integrációt. Miközben nem lehet tudni, hogy mennyire tetszik majd mindez a játékosoknak, a rész írói elárulták, hogy

nagyon remélik, hogy két folytatást is készíthetnek majd a játékhoz.

A New York Comic Con egyik beszélgetése során a Sledgehammer Games munkatársa, Sam Maggs elmondta, hogy az új játék karaktereinek megalkotásakor remélte, hogy a sorozat kiemelkedő figurái lesznek, így lehetséges folytatásokon is elgondolkozott – írja a VGC.

„Azon gondolkoztunk, hogy hogyan alkossunk ikonikus CoD karaktereket. Mert jelenleg nem igazán van ilyen a Call Of Duty-ban. Ha például a Halo-ra gondolsz, eszedbe jut a Master Chief, de ha a CoD-ra, valójában nincsenek olyan kiemelkedő karakterek. Így jutottunk el a mi CoD karaktereinkhez. Azért is szeretnénk a Vanguard 2-t és Vanguard 3-at, mert van még két történetünk, amelyeket el akarunk mesélni ezekkel a karakterekkel” – mondta.

Alapvetően nem kizárt, hogy ezek a folytatások elkészülnek, hiszen láttunk már erre példát. A Black Ops sorozat folytatását pont tavaly kaptuk meg a Cold War megjelenésével. Közben úgy tűnik, hogy a következő Call of Duty a Modern Warfare 2 lesz.

A Vanguard egyébként visszatér a második világháborúba, és alapvetően négy játszható karaktert vonultat fel. A kérdés persze az, hogy ők mennyire maradnak meg ikonikus Call of Duty karaktereknek. A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg PS5-re, Xbox Series X | S-re, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×