Elindult a Rainbow Six: Siege Doktor’s Curse eseménye, mely során ismét egy jót szórakozhatunk a korábban már megismert játékmódban. Itt egy trükk hozzá.

Sokak nagy örömére visszatért egy korábbi Rainbow Six: Siege játékmód, mely a Doktor’s Curse nevet viseli. Az event alatt a szabályok igen egyszerűek: a huntereknek le kell vadászniuk a monstereket, az 5v5 mód alatt pedig csak breaching hammert és néhány védő eszközt lehet használni. Szóval indulhat a bújócska, hacsak nincs valami jó trükk a tarsolyunkban.

Íme egy hatásos, de igen őrült trükk az eventhez.

Ha már úgyis mindenki szereti kipróbálni ezeket az eventeket, úgy gondoltuk, megosztjuk veled azt a videót, melyet a Redditen találtunk. A videóban a védők a map egy bizonyos pontján elhelyezkedő két ajtó közti területre mennek, ahol Aruni eszközét bevetve kvázi bevackolják magukat. Természetesen ide Kapkan, Lesion és Melusi eszközök is helyet kapnak egy kis Smoke gránáttal karöltve. Sajnos itt a támadók kissé tehetetlenek lesznek. A helyzet ugyanis az, hogy bár át lehet hatolni Aruni lézerén, elég nagy sebzést kapnak a támadók. Aruni lézere és a Kapkan csapda egyenlő a halállal. Ugye itt most a Kapkan csapdát nem lehet kilőni fegyver hiányában.

Insane strat in new event from Rainbow6

Persze gondolhatjátok, hogy elég gáz, hogy erre lehetőség van az eventben, de úgy tűnik, hogy ha nagyon okosan csinálja a csapat, akkor működik. Te kipróbálnád, vagy szerinted hülyeség így játszani.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×