Vajon tényleg Brazília ad majd otthon a nyolcadik mapnak?

A Valorant legutóbbi pályáját szinte még ki sem ismerték a játékosok, ám úgy tűnik a fejlesztők máris a következőn törik a fejüket. A felhasználók meglehetősen vegyes fogadtatásban részesítették Fracture-t. Egy részüknek tetszik a nem annyira megszokott pályaelrendezés, míg a többség sajnos előszeretettel lép ki az ügynökválasztó képernyőből, ha épp ezt a pályát dobná a gép.

Aggodalomra semmi ok, érkezik a nyolcadik pálya!

 

A fejlesztők az október 7-én publikált „Fracture Developement” bejegyzésben elhintették, hogy ha figyelmesen járkálunk Fracture-ön, akkor már találhatunk információkat a nyolcadik mappal kapcsolatban. A játékosokat nem is kellett félteni, hamar megtalálták az első nyomokat.

Ezek alapján azt feltételezhetjük, hogy a nyolcadik pálya egy városnyi méretű „kupolában” kap majd helyet. A kupola a lakókat a dagálytól védi meg, így a víz is nagy szerepet kaphat majd a design során. A küldő nevét is elemezték a felhasználók, nagy eséllyel valamelyik dél-amerikai országból származik, a legtöbb szavazat Brazíliára érkezett, de ezt nem lehet 100% pontossággal megjósolni. A megjelenésre még várnunk kell, ha tartják az eddigi ütemtervet a Riot Games szakemberei, akkor a 2022-ben érkező Episode 4-ben kaphat majd helyet.

Ti mit szóltok hozzá az első jelek alapján?

×