Igen, egy furulyával. Egy diktafon segítségével úgy használta, mint egy joystick-ot.

Mindenki tudja jól, hogy az unalom a világ egyik legrosszabb dolga, főleg, amikor rengeteg játék állna a rendelkezésünkre, de egyszerűen egyik sem köt már le annyira. Ilyenkor történik az, amikor a Need For Speedben legálisan vezetünk, vagy a GTA-ban megpróbálunk normális életet élni. Természetesen ezt nem bírjuk sokáig fenntartani és pikk-pakk a káoszba vetjük magunkat.

Valószínűleg így született meg az az ötlet a TikTokker xdeanobeano által, aki diktafonját és furulyáját használta arra, hogy célozzon.

Természetesen egy kicsit kempelős játékstílus kellett felvennie egy sniper segítségével, mivel ez a rendszer nem épp a precíz és gyors célzásról híres. Ha ez nem lenne elég, a Battlefield híres a bullet drop-ról, amivel számolt a TikTokker, miközben párbajra hívott egy másik mesterlövészt a nagy épület tetején.

Az épület, ahhonan xdeanobeano leszedte az ellenséges Snipert

Az ellenfele rögtön leadott rá egy lövést, de nem volt elég ahhoz, hogy a földre terítse a furulyával célzó játékos, aki viszont a második lövésére fejbe lőtte az ellenfelét.

@xdeanobeanoTHIS DUDE GOTTA UNINSTALL LOL ##fyp ##battlefield ##battlefield2042 ##recorder ##sniper♬ original sound – Deano


A reakciója őszinte volt és megmutatta, hogy elég kemény munka volt ez az egy kill mögött is.

Mit gondoltok, nektek sikerülne?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

borítókép: Dexerto

×