Sajnos a hivatalos játékosszámot nem tudtuk meg.

A múlt hétvégén zajlott a Battlefield 2042 bétája. A játékosok az Early-Access és az Open beta szakaszban a játék Conquest módját próbálhatták ki. Az biztos, hogy rengeteg felhasználó beugrott legalább egy-egy meccs erejéig, hiszen az EA által publikált statisztikák elképesztő számokat fedtek fel.

Nézzük is ezeket!

 

A játékosok több mint 17 milliárd töltényt lőttek ki és 10.8 millió ranger call-int hajtottak végre. A fegyverek sorrendjét is ismerhetjük:

  1. M5A3
  2. LCMG
  3. AK24
  4. PBX-45
  5. K30

A legtöbbet használt equipment:

  1. Grappling Hook
  2. Recoilless M5
  3. Ammo Crate
  4. S21 Syrette Pistol
  5. SG-36 Sentry Gun

A legtöbbet használt jármű:

  1.  MD540 Nightbird
  2. LATV4
  3. EBAA Wildcat
  4. T28
  5. MV38-Condor

A pályát tekintve is érkeztek érdekes adatok. Összesen 380 ezer sikeres rakétakilövés volt, míg közel 59 ezret meghiúsítottak a játékosok. 10 millió kilométert utaztak a játékosok ejtőernyővel és összesen 1.9 millió C5 általi halál következett be. Az adatokból könnyen leolvasható az is, hogy a játékosok nagyon kevés része választotta a Medic classt, ami béta alatt szerény véleményem szerint azért egy megbocsátható dolog. Éles körülmények között reméljük jó választás lehet az a class is, megfelelő balansszal könnyen oda csábíthatják a játékosokat. Ne feledjétek, csütörtök este Hazard Zone bemutató!

Nektek melyik volt a kedvenc tárgyatok, fegyveretek a béta alatt?

×