Egy friss szerverhiba miatt úgy tűnik, hogy a Rainbow Six: Siege játékosok nem tudnak sem belépni, sem kilépni tisztességesen egy meccsből.

A napokban személy szerint is azt tapasztaltam, hogy a Ubisoft Connect, illetve a Rainbow Six: Siege is egy picit megőrült. Valamilyen szerverhiba üthette fel a fejét, ugyanis többen beszámoltak arról, hogy képtelenek belépni, vagy éppen játékot indítani. Nekem a napokban többszöri próbálkozásra sikerült belépni, ám néhol a matchmaking sem volt sikeres. Történt ugyanis, hogy unranked indítása után nem indult meccs, ám a matchmaking leállítása után a rendszer vissza akart venni, az el nem indult meccsbe. Hogy mi? Mi is meglepődtünk, de úgy tűnik, ezzel nem voltunk egyedül.

A Siege ugyanis csapdába ejti a játékosokat.

Legalábbis erre utal egy nemrég megjelent hiba, melyet a Redditen osztott meg egy játékos. Az alábbi videó tanúsága szerint a rendszer bedob egy meccsbe, ami aztán nem indul el, a rendszer folyamatosan tölt. Kilépési próbálkozásra sem reagál semmit, az egyetlen megoldás, ha teljesen bezárjuk a játékot. Nézzétek:

Ubisoft Kidnapped players!!!!!! Can’t leave, Can’t start
byu/Bugnana inRainbow6

Ilyen és hasonló hibák a napokban többször előfordulhatnak, szóval ne lepődjön meg senki. Ez különösen ciki lehet egy Ranked meccs esetében. Te találkoztál már ilyennel?

×