A fejlesztők nem bízzák a véletlenre a dolgot.

A múlt héten zajlott a Battlefield 2042 Early Access és Open béta hétvégéje, melyet rengetegen kipróbáltak a játékosközösségen belül. A tapasztalatok vegyesek voltak, néhányan teljesen elégedetten zárták be a játékot a nap végén, míg mások a megjelenés eltolását kérték a fejlesztőktől. Az is tény, hogy viszonylag régebbi buildet tett elérhetővé a DICE/EA, így reménykedhetünk, hogy azóta az észrevett hibák egy része már javítva is lett.

A fájlokat átvizsgálva hamar kiderült, hogy rengeteg ismerős arcot köszönthetünk majd az új Battlefield címben!

bf 2042 character long screen with ultra wide by random pic, bf3,bf2,ww2,ww1(idk)
byu/Several-Air-9576 inbattlefieldleaks

Az egyik játékosnál, ultra wide képarányon rengeteg olyan karakter képe is felbukkant melyeket alapból nem lehetett volna kiválasztani. A glitch ellenére sem sikerült sokukkal játszani, egyedül a BF3 class-ba tartozó operatorokkal, melyet szerencsére meg is örökített a Lucapook névre hallgató videós.

 

A videójában láthatunk egy félkész „Ranger” névre hallgató classt. Ezen kívül pedig a BF3 Assault, Engineer, Support és Recon katonáit pillanthatjuk meg pár perc erejéig in-game „működés” közben is. Az, hogy a Conquest játékmódban jött elő a hiba, nem jelent semmit, hiszen csak az volt játszható a hétvégén. Feltehetőleg a Portal mód miatt térnek vissza a régi ismerősök, rengeteg játékos várja már, hogy belevethesse magát a saját vagy mások által teremtett káoszba.

×