A fejlesztők nem bízzák a véletlenre a dolgot.

A múlt héten zajlott a Battlefield 2042 Early Access és Open béta hétvégéje, melyet rengetegen kipróbáltak a játékosközösségen belül. A tapasztalatok vegyesek voltak, néhányan teljesen elégedetten zárták be a játékot a nap végén, míg mások a megjelenés eltolását kérték a fejlesztőktől. Az is tény, hogy viszonylag régebbi buildet tett elérhetővé a DICE/EA, így reménykedhetünk, hogy azóta az észrevett hibák egy része már javítva is lett.

A fájlokat átvizsgálva hamar kiderült, hogy rengeteg ismerős arcot köszönthetünk majd az új Battlefield címben!

bf 2042 character long screen with ultra wide by random pic, bf3,bf2,ww2,ww1(idk) from battlefieldleaks

Az egyik játékosnál, ultra wide képarányon rengeteg olyan karakter képe is felbukkant melyeket alapból nem lehetett volna kiválasztani. A glitch ellenére sem sikerült sokukkal játszani, egyedül a BF3 class-ba tartozó operatorokkal, melyet szerencsére meg is örökített a Lucapook névre hallgató videós.

 

A videójában láthatunk egy félkész „Ranger” névre hallgató classt. Ezen kívül pedig a BF3 Assault, Engineer, Support és Recon katonáit pillanthatjuk meg pár perc erejéig in-game „működés” közben is. Az, hogy a Conquest játékmódban jött elő a hiba, nem jelent semmit, hiszen csak az volt játszható a hétvégén. Feltehetőleg a Portal mód miatt térnek vissza a régi ismerősök, rengeteg játékos várja már, hogy belevethesse magát a saját vagy mások által teremtett káoszba.

×