Egy rablás során rálőttek egy férfira, akinek a szuperhősös mobiltokja mentette meg az életét.

A napokban egy brazil férfi minden bizonnyal élete egyik legemlékezetesebb pillanatát élte meg, amikor a kedvenc szuperhősét ábrázoló mobiltokja megmentette az életét – írta a NY Post.

A petrolinai üzletet, ahol éppen ő is tartózkodott éppen kirabolták, majd a távozó bűnözők búcsúzóul egy lövést adtak le a férfira. A legnagyobb szerencséjére azonban a golyó a zsebében lévő Motorola Moto G5 telefonjába csapódott, az azon lévő tok pedig sikeresen megfogta a lövedéket.

Az eset legkülönlegesebb része (mindezen felül), hogy a tokon a Marvel egyik legerősebb hőse, a zöld izomkolosszus, az áthatolhatatlan bőrű Hulk pózol.

A férfinak így apróbb felületi zúzódáson túl nem lett semmi baja, és a kórházi vizsgálat után azonnal haza is engedték. Sajnos az elkövetőket még nem sikerült azonosítani, és az sem világos, hogy a hatóságok tovább nyomoznak-e az ügyben. Az alábbi képet az áldozat orvosa, Dr. Pedro Carvalho osztotta meg, melyen jól láthatjuk, hogy a kijelzőn keresztül hatolt a készülékbe a golyó, de a hátlapon már nem jutott át.

A Brazilian man is no doubt an even bigger Marvel fan than before after his Hulk-themed phone case miraculously deflected a bullet during an armed robbery.

×