Sokan húzták a szájukat, miután meglátták, hogy buff érkezhet Viegonak.

Miközben a League of Legends Worlds a 11.19-es patch-en zajlik, a játék fejlesztőcsapata nem pihen, és már kiadta az előzetest a 11.21-es patch-hez, a következő frissítéshez. A Riot nem adott egyértelmű dátumot arra vonatkozóan, hogy mikor ér véget a rangsorolt szezon, vagy mikor kezdődik a 2022-es előszezon, de a League fejlesztőcsapatának múlt heti bejelentése számos, a közeljövőben a játékba érkező változásra utalt. Ezt szem előtt tartva, a játék következő nagy átalakításának hivatalos dátuma a láthatáron kell.

Egyelőre az olyan javítások, mint a 11.21-es, amely a tervek szerint jövő héten jelenik meg, kisebb változtatásokat hoznak a játékban, hogy a dolgokat kordában tartsák, mielőtt megérkezik az előszezon.

Mindössze 11 bajnok kap egyensúlyi változásokat a patchben, hatot buffolnak, további ötöt pedig nerfelnek.

A 11.21-es patchben a legelterjedtebb bajnok, aki nerfeket kap, kétségtelenül Miss Fortune lesz. Miután uralta az AD carry szerepet a profi színtéren, miközben egyidejűleg pusztítást végzett a SoloQ-ban. Miss Fortune mellett a többi bajnok, akiket nerfelni fognak, Graves, Akshan, Quinn és Karthus.

Twitter: @RiotPhlox

A másik oldalon hat bajnok kap buffot a 11.21-es patch megjelenésekor. Miután a 11.17-es patchben teljesen kibelezték, Viego erejének egy részét visszaállítják a 11.21-es patchben. Az év elején a Romlott Király öt képességéből négyet nerfeltek ugyanabban a javításban, ami gyakorlatilag száműzte őt a profi és a szóló sorban állók metájából is. Hogy a 11.21-es javításban milyen mértékben pótolják ezeket a rontásokat, még nem tudni.

A bajnokok mellett több Keystone rúnát is nerfelni akarnak, köztük a Guardian és a Conqueror rúnákat, míg a Goredrinker kiemelkedik az egyetlen tárgyként, amelyet végre nerfekkel sulytanak. A Riot szerint a Stridebreaker is kap egyensúlyi módosításokat a patchben.

Mit gondoltok, tényleg vissza kéne állítani Viego erejét?

forrás: dotesports borítókép: iorlvm @ DeviantArt

×