Új egérrel érkezett a legendás gyártó.

A Glorious mára igazi nagyágyúvá nőtte ki magát, pedig pár éve még csak egy szűkebb kör ismerte a nevet. A kifejezetten gamerekre specifikálódott gyártó nagy várakozás után elkészítette az első vezeték nélküli ergonomikus egerét, ugyanakkor ismert alapokon, a Model D ugyanis még 2020 év végén debütált. A Model O Wireless sikerei után a gyártó továbbra is szem előtt tartott egy fontos szempontot: kizárólag minőségi alapanyagokból dolgoznak.

Szerencsére az árcédula ezúttal is barátságosra sikeredett, ugyanis 34 990 forintos előrendelői áron érhető el a Leet webshopjában.

A Model D Wireless testvérmodellje, a Model O Wireless tavaly jött, látott és megnyert számos díjat, többek között nálunk is az év legjobb egerének járó első helyezést hozta el,  ami nem kis szó, hiszen igen erős volt a mezőny. Nem titok, hogy a Model D Wireless is jó eséllyel indul, főleg hogy a tesztlaborunkban közelebbről is megnéztük már.

A top minőségű BAMF szenzor maradt, viszont vadiúj Glorious kapcsolók kerültek a főgombok alá, amelyek immáron 80 millió garantált kattintásra vannak hitelesítve. A forma pedig természetesen a jól ismert ergonomikus alapokon építkezik.

Előrendelés

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×