Bemutatkoztak végre a Vanguard legfőbb karakterei, akikkel nem csak a kampányban, de a többjátékos módban és a Warzone-ban is lőhetjük majd egymást.

Már egy hónapra sem vagyunk az idei Call of Duty, a Vanguard megjelenéséhez, amely kampány előzetese tegnap este mutatkozott be. A magyar játékosok számára sokszoros lehet az öröm, hiszen amellett, hogy megismerhettük a központi karaktereket és bepillantást nyerhettünk a történet néhány aspektusába még büszkék is lehetünk, ugyanis az egészet, amit láttunk a magyar illetőségű Digic Pictures készítette.

A gyönyörűen festő előzetesben pedig valóban megismerhettük a hőseinket, akikkel hamarosan halomra lőhetjük a nácikat, sőt, ahogyan a Cold War esetében is történt a karakterek a Warzone-ba is be fognak köszönni. Legalábbis nagy részük, ugyanis akad olyan közöttük, aki pont a battle royale-ban mutatkozott be.

Ismerjük hát meg őket.

Arthur Kingsley őrmester

Vanguard Campaign Sergeant Arthur Kingsley

Atrhur a a Task Force One egység szíve és vezetője, aki nagy valószínűséggel az egyik legfontosabb karakter lesz a Vanguard kampányában. Az őrmester a Cambridge-i egyetemen végezte tanulmányait, roppant intelligens, remek taktikus és vezető, aki már-már megszállottan harcon a nácik ellen. Szereti az otthoni élet és a családja kényelmét és melegét, és visszavágyik a békeidőbe.

Polina Petrova hadnagy

Vanguard Campaign Lieutenant Polina Petrova

Az orosz mesterlövésszel már találkozhattunk, ő volt az, aki a Warzone-ban mutatkozott be a játékosoknak. Lady Nightingale ugyan nem önszántából vált az orosz haderők egyik legjobbjává, de legalább olyan elszántsággal száll szembe szinte bárkivel, aki az útjába áll, mint Kingsley a nácikkal. A sztálingrádi születésű hölgy alapvetően szűkszavú és a tettek embere, csak azok előtt nyílik meg, akikben mélyen megbízik.

Lucas Riggs közlegény

Vanguard Campaign Private Lucas Riggs

Lucas az egységünk robbantási szakértője, vagyis a második világháborús történetek kötelező szereplője. Mindez persze egy fikarcnyit sem vesz el fontosságából, bár szíve szerint inkább otthon, az ausztrál birkafarmon nyírná a gyapjút, ahogyan tette a háború előtt. Mindenek felett meg akarja mutatni a világnak, hogy miből vannak az ausztrálok.

Wade Jackson főhadnagy

Vanguard Lieutenant 1st Class Wade Jackson

Jackson a Task Force One pilótája, aki első ránézésre akár B.J. Blazkowicz is lehetne. Az egykori zuhanóbombázó a Wolfenstein-széria hőséhez hasonlóan bármilyen problémát képes abszolválni, ezért sem nagyon szereti, ha valaki bénázik a harctéren, főleg ha azt az útjában teszik. Önimádó, és különlegesnek tartja magát, hisz abban, hogy bátor fellépéssel minden problémát meg tud oldani.

Richard Webb őrmester

Vanguard Sergeant Richard Webb

Webb őrmester Kingsley után a második ember a csapat élén, hozzá hasonlóan pedig az egyik legélesebb elme a fiókban. Webb egy picit olyan, mint a Szupercsapat Hannibalja, vagyis szereti, ha egy terv jól sül el, de azért mindig van egy tartalék ötlete, ha esetleg rosszul alakulnának a dolgok.

Oberst-Gruppenführer Hermann Wenzel Freisinger

Vanguard SS Oberst-Gruppenführer Hermann Wenzel Freisinger

A kötelező náci főgonosz, az SS egyik legmagasabb rangú tisztje. Hermann amellett, hogy az SS legfőbb kihallgatója, ő felel a titokzatos Főnix-projektért is – amelyről a játékban fogunk többet megtudni, de esélyes, hogy lesz benne némi okkultizmus is. Egy jó gonoszhoz hűen eltökélt, karizmatikus, manipulatív és bármit hajlandó feláldozni, hogy az ördögi terveit véghez vigye.

Ők volnának hát a Vanguard legfontosabb karakterei, azt viszont még nem tudni, hogy közülük ki lesz a főszereplő, vagyis kinek a bőrébe fogunk majd belebújni. Az sem volna meglepő, ha a történet során mindegyiküket irányíthatjuk majd, hiszen a klasszikus Call of Duty etapokban – főleg a második világháborúban játszódóakban – általában több hőssel lövöldözhettünk.

Az előzetesben még néhány helyszínt és pillanatot is láthatunk a kampányból, például lesz dzsungeles, sivatagos, és talán egy szibériai pálya, de még egy fogságból szabadulós is, magyarul a változatosságra bizonyosan nem lesz panaszunk.

 

A Call of Duty: Vanguard tehát november 5-én jelenik meg Xbox One és Series, PlayStation 4 és 5, illetve PC platformokra.

via- Activision

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×