Úgy tűnik, hogy nem sokkal azután, hogy a GTA Remastered Trilogy ára kikerült, sokan úgy gondolják, hogy kicsit magasra tette a lécet a Rockstar.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, nem csak hogy a Rockstar bejelentette a GTA Remastered trilógiát, nem sokkal később egy bizonyos oldalon már megjelentek a csomag árai. Úgy tűnik azonban, hogy annak ellenére, hogy a Rockstar három felújított GTA játékot kínál egyszerre, a rajongók nem éppen vannak kibékülve annak árával.

A GTA Remastered Trilogy egyes kiadása a 76 eurót is eléri, ami nagyjából 27 ezer forint.

A rajongók nem valami boldogok

Tekintettel arra, hogy a Definitive Edition remastereinek címei közel két évtizede megjelent játékok, a rajongók azt hihették, hogy a Rockstar egy kicsit olcsóbban kínálja majd őket. Persze a Rockstar egyelőre nem jelentett be hivatalos árat, de több kiskereskedő oldalán már így jelent meg. A neten sokan azt mondják, hogy a „Rockstar elmebeteg”,mivel más remasterek nem kerülnek ennyibe.

„70 dollár 20 éves PS2 játékokért? Elment a Rockstar esze.”

 

„Valószínűleg olcsóbban megvehetem online, a FB marketplace-en.”

 

 

A játékosok nagy durranást szeretnének kapni a pénzükért, ami valahol érthető is. Azonban azt még nem lehet tudni, hogy mit is kapunk valójában azért a 70 euróért.

Ha nem úgy néznek ki legalább a játékok, mint a GTA 4, a Rockstar megtarthatja ennyiért” – tette hozzá egy másik csalódott rajongó. Vannak persze olyanok is ,akik szerint 70 dollár teljesen jó ár 3 játékért. Mindenesetre az árak még valamelyest változhatnak. Te megveszed ennyiért?

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×