Megérkeztek a szeptemberi Ligue 1 POTM jelöltjei. Egy brazil, egy elefántcsontparti és francia közül választhatunk ebben a hónapban.

Négy liga már megkapta a szeptemberi SBC lapokat, de Franciaországban még egyelőre nem hirdettek győztest. A szeptemberi Ligue 1 jelöltjei között három név szerepel. A jelöltek közt szerepel Fofana is, aki egy elképesztő védekező középpályás vagy box to box középpályás lehet a játékban.

Fofana már szerepelt a második hét csapatában egy 82-es IF lappal. Első ránézésre nem nézett ki egy nagy durranásnak, de nézzük meg ezt a lapot, ha minden statisztikáját megemeljük és egy 86-os kártyát kapunk belőle.

High/High Work rate magáért beszél, de egy ez a kártya csatlakozhat a Gullit ganghez. Már a 82-es lapjával szinte, minden statisztikája 80 fölött van, de egy 86-os POTM kártyával ez garantált. Szinte minden fontos statisztikája az egekben lesz ráadásul erőnlétben se lesz hiány. A hétvégén szerintem adok egy esélyt az IF lapjának és ha az tetszik, szerintem azonnal kiveszem, ha ő nyeri a szeptemberi Ligue 1 POTM szavazást. Rajta kívül még, akit el tudnék képzelni az Lucas Paquetá. A brazil új lapját szerintem Dybalahoz lehet majd legjobban hasonlítani, szóval ő se lenne rossz, de én jobban örülnék az elefántcsontpartinak.

Ha szeretnétek szavazni akkor ezen a linken keresztül tehetitek meg. A játékos egy speciális SBC lapot kap, amelyet a játékban szerezhettek meg.

Ti kire szavaztok?

×