A világbajnokság első napján akkora verést kapott a fnatic, hogy a csapat junglere mindenkit kikövetett a Twitteren.

Pocsék napja volt a Vb első napján a fnatic együttesének, ez nem vitás. A világbajnokság első meccse előtt nem sokkal érkezett a hír, hogy sürgős családi okok miatt Upset nem utazik el a tornára. A fnatic tehát ADC nélkül maradt, csereként a csapat állandó tartalékja, Bean állt be ötödikként.

Ez a rossz hír pedig nem az utolsó volt a VB elsőő napjára, a csapat ugyanis hatalmas verést kapott a Hanwha Life Esports ötösétől.

A 31 perces meccsen szinte csak az elején volt halvány remény a fnatic számára, onnantól végig verték őket a Deft vezette Hanwha. Ha csak a killeket tekintjük 25:5-re végződött a meccs, gold tekintetében pedig egyedül Bwipo tudta beelőzni ellenfelét. Nem is csoda tehát, ha ilyen körülmények között, az egyetlen jól teljesítő játékos kiakadt egy picit.

A már említett Bwipo ugyanis a vereség után fogta a telefonját, és lényegében kikövetett mindenkit Twitteren, aki a csapatra emlékezteti. Ment az unfollow a csapatra, a tulajdonosra, az igazgatóra, mindenkire! Később maga Bwipo is megszólalt az ügy kapcsán, állítólag csak egy kis Social Mida szünetre volt szüksége.

 

Hogy ehhez miért kell kikövetni minden fnatic-os főnökét, azt persze nem tudni, de reméljük nem érkezik egy újabb dráma az egyébként is megtépázott fnatic életébe. Ha ugyanis Bwipot is le kellene cserélniük, azt már biztosan nem élné túl az együttes.

A fnatic kedden az RNG, szerdán a PSG Talon ellen javíthat, Európai csapatként nagyon reméljük, hogy sikerül kimászniuk a gödörből.

×