Csütörtökön visszatér a Scopes & Scatterguns limitált idejű játékmód a Rebirth Islandra.

Visszatér egy nagyon régi limitált idejű játékmód a Scopes & Scatterguns ahol csak sniper/marksman, illetve shotgun fegyvereket lehet használni.

Ezért a rajongók már most aggodalmukat fejezték ki a shotgunok felé. Pontosabban a Pump Action fajtának, mint a Model 680, a Hauer 77 és a 725.

„Ezek a puskák mind az út szélére vannak dobva, míg automata társaik elviszik a reflektorfényt” – mondta egy Warzone játékos, Cream-Shpee. „Adjatok nekik egy esélyt, egyensúlyozzátok ki őket megfelelően, és tegyétek szórakoztatóvá a használatukat, ne pedig frusztrálóvá”.

It’s time for a Pump Action Shotgun Balance Pass from CODWarzone

Rengeteg játékos gyorsan egyetértett az véleménnyel, különösen a Hauerrel kapcsolatban. „A Hauernek egy hatalmas buffra van szüksége, már régóta egy szörnyű fegyver” – tette hozzá az egyik. „Ezeknek a shotgunoknak két jól célzott lövésből ölniük kéne tíz méteren belül” – javasolta egy másik.

Más játékosok megjegyezték, hogy a VLK Rogue – ami valóban a Pump Action kategóriába tartozik – jelenleg elég erős a többi Pump Action shotgunhoz képest. „Ne mondd el ezt senkinek, de a VLK Rogue a tüzes töltényekkel a meta határán van” – tette hozzá egy másik rajongó.

 

Természetesen ez mind csak egy rajongók által felvetett ötlet, szóval csekély esély van rá, hogy bármiféle változtatások érkezzenek ezekre a fegyverekre, akár a játékmódon belül, illetve kívül.

Mit gondoltok, tényleg kéne egy kis szeretet a Pump Action shotgunoknak?

×