Egy Warzone játékos egyszerű, de hasznos funkciót vezetne be a játékba, amivel könnyen elkerülhetnénk az egyre bosszantóbbá váló csalókat.

A Warzone közösség már jó ideje szenved a csalók áradatával, ám egy játékos úgy gondolja, hogy egy egyszerű in-game funkció nagy segítség lenne ennek megoldásában. Sajnos a csalók jelenleg is ellepik a Battle Royale játék utcáit, gyakorlatilag megállíthatatlanok. A rengeteg panasz ellenére a fejlesztők lassan haladnak azzal, hogy véglegesen megoldják a problémát.

Miközben a rajongók nagyon várják már a Vanguarddal érkező anti-cheat rendszert, egy rajongó hasznos funkció ötletéve állt elő.

A játékos szerint a hackerek elleni küzdelem egyik alappillére is lehetne a játékon belüli blokkoló bevezetése. Bár jelenleg a Warzone-ban nincs anti-cheat rendszer, a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy blokkoljanak egyes játékosokat, ha el akarják kerülni velük a találkozást. Ez persze nem a legjobb módszer a csalók ellen, de jelenleg a legegyszerűbb módszer. Jelenleg azonban, ha blokkolni szeretnénk valakit, akkor el kell hagyni a meccset, meg kell nyitni a „Legutóbbi játékosok (Recent Players)” lapot, meg kell találni a csalót, majd blokkolni.

A Redditen „mugs_sgum” azonban azt javasolja, hogy a Raven építse be a funkciót in-game, hogy bármikor blokkolni lehessen a csalókat a meccsek közben is.

Anybody else feel this way? from CODWarzone

Ha ez bekerülne, azzal el lehetne érni, hogy az általunk egyértelműen csalónak vélt játékosokat azonnal blokkoljuk, hogy ne találkozzunk velük többet. Ráadásul nem kell emlékezni az illető nevére sem.

„Különösen azért lenne jó, mert nem mindig frissülnek a nevek azonnal. Várni kell 5 percet, amíg betöltődnek” – írta egy játékos.

Bár a Vanguard megjelenése már nincs messze, és elvileg érkezik az anti-cheat is, ez csak egy lehetőség a Warzone számára, hogy kicsit enyhítsük a csalók okozta frusztrációt. Szerinted jó ötlet?

×