Egy újabb Flashback lap érkezett. Ezen a héten Umtiti FUT 17-es OTW lapjára emlékezünk vissza, melyhez összesen öt csapatot kell összeraknunk.

Úgy tűnik a Flashback szekció készítői nagyon kedvelik a Barcelonát. Legalábbis már a második olyan játékos jön ki, akinek köze van a katalán klubhoz. Múlthéten Pedro, ezúttal pedig Umtiti kártyája megszerezhető.

A kártyához a szokásos arany csapatokon kívül, egy 83-as, 84-es és 85-ös csapat kell. Aki már elkezdene örülni, hogy: ” Ez az végre elindul a Piké meg a Buszkecc ára fölfelé” azoknak van egy rossz hírünk. Ez a lap biztos, hogy nem fogja beindítani a piacot. Az ára körülbelül 70 ezer zseton, így év elején egyáltalán nem vészes.

Low-Medium work rate, 3-as gyengébbik láb.  Jó traittel nem rendelkezik. Nem a leggyorsabb, de szerintem elégséges. Rövid passzai jók lehetnek, indításai kevésbé. Védelmi és fizikai statisztikái magasak. Egy erős kezdő védőt kapunk, de ebből a pénzből akár két Koundét is vehetünk. Vagy mellé egy Militaot. Azért nem ajánlom ezt az SBC-t, mert ez a védő hamar kikerül a kezdőnkből. Bőven találunk alternatív opciót a pótlására (akár csak a fentebb említett személyek), vagy bármely másik ligából.

Mit ajánlok? Én nem kötném le a zsetonom ezért a lapért tekintve, hogy két hét alatt simán kirotál a kezdőből. Ha nem vagy Barca fan, vagy nem kell Barca védő akkor én kihagynám.

Te megcsinálod Umtiti lapját?

×