Találtunk néhány videót, ami bemutatja, hogy néhány bosszantó bug tulajdonképpen vicces is tud lenni a Battlefield 2042 béta során.

Tudjuk, hogy nagyon sokan csalódottak a Battlefield 2042 bétájában látható hibák, bugok és problémák miatt (ami miatt nem beszélnek velünk a fejlesztők), ám ne feledjük, hogy a béta időszak célja pontosan az, hogy ezeket később javítsák a szerkesztők. Bízunk abban, hogy a beta eredményes lesz, és a fejlesztőknek lesz elég idejük szépen mindent kijavítani. Ahogy most, talán akkor is már csak nevetni fogunk ezeken a hibákon.

Vannak olyan bugok, amik egész egyszerűen csak viccesek.

Persze a béta alatt valószínűleg nagyon sok hibával találkoztál, ám ezek közül volt néhány, ami gyakran előfordult, és valójában lehetett rajta szórakozni. Az alábbi videók ezeket mutatják be. Persze kíváncsiak vagyunk arra is, hogy te milyen hibával találkoztál, szóval ha van videód, nyugodtan tedd be a kommentek közé.

Íme a legviccesebb bugok szerintünk:

 

Mit gondolsz? Összességében a Battlefield 2042 béta jó volt a néhol előforduló hibák ellenére? Annak tudatában, hogy a hibák nagy részét a megjelenésre valószínűleg javítják, megveszed a játékot?

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×