A Rainbow Six: Siege operátorainak persze olyan háttértörténete van, ami alapján a születésük idejét is tudjuk. Erre a napra három operátort írtak.

Természetesen minden Rainbow Six: Siege játékosnak megvannak a maga kedvencei, ha az operátorokról van szó. Valaki a fegyvereket részesíti előnyben, valaki a mozgékonyságot, vagy éppen a különleges eszközöket. Ami talán még jobban segíti, hogy azonosulni tudjunk a karakterekkel, az a háttértörténetük. Minden egyes operátornak egyedi története van, az alapos karakterismerethez mérten pedig még a születési dátumokat is jól tudjuk. Furcsa vagy nem, október 11-én három operátornak is születésnapja van.

Ma van Montagne, Pulse és Mute születésnapja.

Montagne

Talán Montagne az egyik olyan operátor a Rainbow Six: Siege világában, akit a játékosok a legkevésbé szeretnek. Legalábbis akkor, ha ellene kell harcolni. Gilles Touré 1968 október 11-án született, tehát ma 53 éves. Bordeaux városában született, Franciaországban. „Minden ütközet a legutóbbi ismétlése. Minden heg egy győzelem” – vallja. Eszköze ugye egy pajzs, amin nagyon nehéz áthatolni.

Pulse

Jack Estrada már egy teljesen más vidéken, Goldsboro városában született Észak Észak-Karolinában. 1984-ben látta meg a napvilágot, tehát ma 37 éves. Mondása, hogy a „szív csak egy motor. Minden minden gép, az is finomhangolható”. Eszközével képes észlelni a közelben található ellenfeleket.

Mute

Mute nagy segítség tud lenni minden egyes körben, hiszen eszközével semlegesíti az elektromos berendezéseket, melyeket a támadók használnak. Mark R. Chandar 1991. október 11-én született az angliai Yorkban. Így igen fiatalnak számít a Siege világában, csupán 30 éves.

„Az emberek azt hiszik, hogy azért van kódnevem, mert nem szeretek beszélni. Lehet, hogy egyszerűen csak téged nem szeretlek” – mondja.

Boldog születésnapot kívánunk az operátoroknak!

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×