Megjelent egy új magyar kriptovaluta, amihez külön készítettek egy közösségi és társkereső platformot is.

Eddig is akadtak magyar vonatkozású kriptovaluták a piacon, elég csak a Vizsla INU-ra gondolnunk, de csak nagyon kevés éri meg, hogy tényleg komolyan is vegyék. A digitális vizslacoin után azonban itt az újabb magyar kriptó, amire érdemes az átlagosnál nagyobb figyelmet szentelni, ugyanis egészen érdekes koncepcióra épül.

A Millionstarter által életre hívott MST token ugyanis szorosan összefügg a Social Q-ra keresztelt közösségi platformmal, melyet az alkotói egy cenzúrázhatatlan, teljesen szabad oldalnak írnak le, amit kizárólag a token tulajdonosai irányítanak. Erről még egyelőre nem tudni sokat, de problémamentes működést ígérnek, melyet egy kifejezetten erre a célra kódolt mesterséges intelligencia fog segíteni.

A Social Q fizetőeszköze lesz az MST, melyet különböző reklámokra lehet majd elkölteni, ez adja az értékét is, maga a platform viszont teljesen ingyenesen lesz használható.

“A token maga a Social Q nevű appunk meghajtóereje: ez egy decentralizált, prémium közösségi/ kapcsolatépítő hálózat, amelyet az MST token tulajdonosok működtetnek. Itt egy vállalatnak sem lesz beleszólása az oldal irányításába, nem lesznek kizárt profilok vagy letiltott tartalmak. Ti és mi közösen fogjuk vezérelni az oldalt” – mondta a Millionstarter alapítója, Bándli Renátó.

A közösségi oldal alapvetően két funkcióra lesz használható: kapcsolatépítésre és ismerkedésre, párkeresésre. A Meet funkció keretein belül olyan emberekkel beszélgethetünk, akik hasonló gondolkodásúak és érdeklődésűen mint mi, ami üzleti kapcsolatok felkutatására is alkalmas lesz. A Date funkció már kifejezetten a társkeresést helyezi előtérbe, itt a felhasználók a Tinderhez hasonló módon ismerkedhetnek egymással.

Mindezeken túl egyéb szolgáltatások is bele kerülnek majd, mint a digitális kripto pénztárca, a Phantom chat, az exchange funkció, egy web3 böngésző és telefonbiztosítás.

Az MST tokent nem mellesleg először magyarok vásárolhatnak – amire november 18-ig lesz lehetőség, a külföldi kereskedés csak később lesz elérhető – amire egyre nagyobb az érdeklődés.

Minderről ide kattintva a hivatalos oldalon tudhatok meg többet.

A kriptovaluta sikere tehát nagyban függ a közösségi portál sikerétől, ami ugyan teljesen ingyenes lesz, a kriptóhoz nem feltétlenül értő közönség számára lehet, hogy nem lesz túl vonzó. Legalábbis az olyan alkalmazások mint a Tinder és a Facebook, esetleg a kriptovalutákkal implementálni kívánó Twitter árnyékában különösen nehéz lesz boldogulni – bár igaz, célközönség függő.

Továbbá a tokent már megvehetjük, de sokat még nem tudunk kezdeni vele, a Social Q ugyanis csak jövőre, 2022 januárjában lesz elérhető Androidon és iPhone-on, ami még egy picit messzinek hathat. Az ötlet mindenesetre egészen érdekes, szurkolunk, hogy sikerrel járjon.

×