Néhányan a játékban találtak utalást arra, hogy érkezhet egy új túlélős többjátékos játékmód a Far Cry 6-ba, ami könnyen egy battle royale lehet.

A Far Cry 6 ugyan sokat nem ígért, azt legalább be tudta tartani, és egy tartalmas, a korábbi játékoktól eltérni nem merő nyílt világú akciójáték lett. Pont, amilyenre számítottunk. De hogy azok se panaszkodjanak, akik egy kis kísérletezésre, merészségre, valami újra vágynak, kiegészítők formájában egy csokor igen érdekes tartalom érkezik hamarosan.

Ilyenek lesznek a crossover küldetések, melyek során feltűnik a legendás Danny Trejo, de lesznek Rambo-missziók, végül pedig Stranger Things-et idéző misztikus-nyomozós sztorit is kapunk. Aztán érkeznek a korábbi Far Cry játékok gonosztevőinek saját tartalmai is, melyek során Vass Montenegro, Pegan Min és Joseph Seed bőrébe, úgy pedig megbomlott elméjébe bújhatunk. De nem szabad megfeledkeznünk a Blood Dragon vadhajtásról sem, ami szintén visszatér egy kiegészítő erejére.

Tartalom tehát lesz bőséggel, méghozzá egészen változatos formában, ha pedig hihetünk a játékban elrejtett utalásoknak, akkor még érkezik egy-két újdonság. Többen észrevehettétek a játék során, hogy itt-ott elhelyeztek a fejlesztők QR-kódokat, melyeket a telefonunkkal (a valódival) beolvassuk, akkor különböző oldalakra navigálnak minket.

Nos, az egyik ilyen beolvasás leplezhette le a Far Cry ‘Battle Royale’ érkezését is.

 

Az elsők között egy JorRaptor nevű videós szúrta ki azt a videót, amit egy ilyen kód beolvasásával érhetünk el. A nagyon rövid videóban egy forgótárt ábrázoló rajzfilmfigura egy térképet mutogat, melyen több játékost jelölő nyilakon túl különböző állatokat (egy páncélozott nagymacskát is) láthatunk. Ami érdekes lehet, hogy a térképrészlet a Far Cry 4 egyik templomát, a Sky Temple-t, illetve három játékost mutat.

A videós szerint ez mindenképpen egy új többjátékos módnak tűnik, az viszont nem teljesen tisztázott, hogy inkább egyfajta túlélős mód lesz, vagy egy battle royale, esetleg a kettő keveréke. a Ubisoft jelenlegi terveit és bejelentéseit ismervén nagy esély van rá, hogy ez utóbbi lesz, méghozzá könnyen lehet, hogy ingyenesen.

Egyelőre viszont a fenti rövid videón túl nem tudunk semmi többet, így csupán találgatni tudunk, hogy mégis mire utalhatnak ezek a videók. JorRaptor szerint könnyen lehet, hogy egy olyan multiplayer játékmódot kapunk, amiben ikonikus Far Cry helyszínek között kell különböző módokon túlélnünk. Ez egyáltalán nem tűnik dőreségnek, sőt, mint már mondtam, a Ubisoft jelenlegi játékpolitikáját látva, elemezve nagyon is van benne ráció.

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×