A korábbi Major tornák során ilyenkorra már régen bekérték az aláírásokat, idén egyelőre még semmi nem történt az ügyben.

A meccsek izgalma mellett sok mindenért lehet még szeretni egy CS:GO Majort. Ott vannak a láda dropok, illetve az utóbbi időben a Major Pass, aztán ott a PICK ‘EM kihívás, és persze a játékosok aláírásával ellátott matricák. Akik ezen utóbbi miatt várják annyira a Majort, az idei PGL torna előtt duplán dörzsölhették a tenyerüket:

  • Több csapatra való olyan játékos jutott be a Major mezőnyébe, akinek még sose volt ezelőtt matricája. A teljesség igénye nélkül broky, B1T, Plopski és hampus is ebben a cipőben jár.
  • Két évvel ezelőtthöz képest rengeteg nagy nevű játékos váltott csapatot, így megkaphatná élete első matricáját az új szervezetnél. Vegyük csak NiP dev1ce, vagy Liquid FalleN.

De van itt egy kis probléma…

A korábbi Major tornák során ilyenkorra már régen bekérték a játékosok aláírásait, most azonban semmi.

Reméljük, csupán valami félreértésről van szó, és a Valve most gőzerővel nekiül bekérni a stickerekhez szükséges aláírásokat, ha már eddig nem tették. A matricák érkezése ugyanis minden évben a rajongók, és a piacon kereskedők kedvelt időszaka. Kár lenne, ha két év után visszatérne ugyan a Major, de az ilyen hangulatos extrákat elvenné tőlünk a Valve…

×