A Rockstar új Grand Theft Auto felújított trilógiacsomagjáért busás összeget kér majd az új generációs konzolokon.

Kétféle ember létezik: aki örül, hogy három klasszikus játék megjelenik felújított formában, és aki nem örül annak, hogy közben a régi verziók eltávolításra kerültnek az online áruházakból. Azonban talán annak mindenki örül, hogy a GTA 3, a Vice City és a San Andreas végre modern formában tér vissza, és a Rockstar nem feledte le közkedvelt klasszikusait. Az azonban talán ismét megosztja majd a játékosokat, hogy a kollekció mennyibe kerül majd.

A Rockstar és a Take-Two teljes árú játékként értékesítheti a várt remastereket.

A Base.com árait már nyilvánosan láthatjuk:

  • Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition – PS5, Xbox Series X/S – 69,99 dollár – Kb. 21800 forint
  • Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition – PS4, Xbox One, Nintendo Switch – 59,99 dollár -Kb. 18700 forint

A Rockstar egyelőre nem közölte a játék árait, azonban egyes források szerint a kollekció a jövő hónapban jelenik meg, így hamarosan jöhetnek a hivatalos árak is. A Rockstar azt állítja, hogy a játékok teljesen frissített formában érkeznek, beleértve a grafikus fejlesztéseket, miközben megőrizték a játék eredeti hangulatát.

Bár elsőre talán úgy tűnik, hogy a trilógia drága lesz, de ne felejtsük el, hogy most 3 játékot kapunk ezért az összegért. Te megveszed majd?

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×