Remélhetőleg hamarosan érkezik a bugfix.

A Warzone ötödik szezonjának egyik frissítése valamit nagyon elronthatott a játék menüjében. Azelőtt sem volt tökéletes mindig az élmény, ám azóta sokszor használhatatlanná válik a Warzone felülete. A legtöbb játékos szerint néha az 1 FPS-t is közelíti a felhasználói élmény, illetve funkcionalitásban sem akarja mindig azt a játék, amit mi szeretnénk tőle. Előfordul az is, hogy az általunk éppen kívánt Operatort vagy épp fegyvereket sem tudjuk kiválasztani a felület akadása miatt.

A fejlesztők nem is olyan régen reagáltak a problémára!

 

A fejlesztők elismerték, hogy a felhasználók egy részénél továbbra is fennáll a hiba. A jó hír az, hogy magát az okot feltételezhetően megtalálták már és el is kezdtek dolgozni egy megoldáson, így a legnehezebb része kipipálva a történetnek. Most már csak türelmesnek kell lennünk, a Raven Software munkatársai tájékoztatnak majd minket, ha elkészültek vele.

Október 8-án már megpróbálkoztak a hiba befoltozásával, ám ahogy azt a valóság mutatja, sajnos nem teljesen sikerült. A hibajelenséget leíró Trello hibakezelő oldal szeptember 17-e óta követi nyomon a bugot, reméljük már nem sokáig.

Ti beleszaladtok már a hibába?

×