Megérkezett a második mini release, mely újabb három nevet hozott az OTW Team 2 csapatába. Egy manchesteri, egy milánói és a Leeds játékosa a mai tartalomban.

Lassan véget ér az első FUT Champions Finals, mely az új reward rendszer alapján osztja ki a jutalmakat a nevezőknek. A játékosok red pickjeivel volt gond és pénteken ráadásul egy új OTW csapat is érkezett, mely kicsit lassította a szervereket. Ma este újabb három név került a kalapba a mini realese megjelenésével.

A pénteki játékosok közül Messi és Lukaku lehet a legszemrevalóbb, hiszen ezekben a játékosokban van a legtöbb potenciál esetleges TOTW lapokra. Depay se rossz, de valahogy őt még nem érzem kiemelkedőnek. Sabitzer, De Paul és Tomori hosszútávon térhet vissza, de az angol ebből a szempontból hátrányt élvez, hisz a védők általában kevés lapot kapnak. Na de lássuk melyik három név csatlakozik még ehhez a brigádhoz.

Firpo, Sancho és Correa a mai tartalom frissítésben. Nem egy kőkemény kiegészítés. Szerintem továbbra is az első csapat picit erősebb volt, így mindenképp ott nyitottam volna ki az OTW pakkom ezek láttán. Ezzel tehát teljes az OTW Team 2.

Melyik játékos jönne jól neked ebből a keretből? 

×