Nem lesz megállás a következő három hétben.

Az Epic Games az elmúlt szezonok során sikeresen beállt az egy hét szünet, egy hét frissítés menetrendre. Ezektől az elmúlt 1 évben csak pár alkalommal tért el, általában ilyenkor valamilyen ünnep vagy különleges ok miatt maradt el egy-egy update. A fejlesztői szerverek és az Epic tájékoztatása alapján azonban igazán mozgalmas 3 hétnek nézünk elébe.

Minden hétre jut valami újdonság!

Keddtől kezdődően mindhárom héten keresztül olyan frissítések érkeznek majd, melyhez nem csak új tartalom, hanem downtime, azaz szerverleállás is érkezik majd. A fejlesztők valóban nagyon rákészültek az ünnepi időszakra, számíthatunk majd rengeteg új tárgyra, játékmódra és természetesen az Item Shop felhozatal is tovább duzzad majd.

 

Az biztosan tudjuk, hogy október 19-én érkezik majd a fenti borítóval ellátott, Graveyard Drift Quest Pack, mely 2000 V-bucks-ot is tartalmaz majd. Ekkor kerülnek ki a játékból a szimbióta mythic itemek is, hogy újak érkezzenek majd a helyükre. A saját tartalmakon kívül várhatunk még kollaborációkat is, az első állomás már el is rajtolt a tegnap esti Walking Dead Item Shoppal.

×