Már lassan nem tudom nyomon követni, hogy hány holland játékos kapott idén Ones To Watch kártyát. A szombati tartalomban Boadu feloldható.

Újabb nap, újabb tartalom. Ismét egy Ligue 1 SBC-t kaptunk, meglepetésre ez a játékos is holland. A Monaco csatárát, Boadut szerezhetjük meg ezúttal.

A kártyáért egy gold csapatot, valamint egy 83-as keretet kell összetennünk. A játékos a szezonban egyelőre epizód szereplő az új klubjánál. A tavalyi szezonja elég jóra sikerült, és két TOTW lapot is szerzett. Szerintem remek lapok voltak, és nagyon jó kis csatárt kaptunk. Eddig 8 mérkőzésen 1 gólpasszt szerzett, szóval azért még kell szoknia Boadunak a környezetet, de ha belejön akkor számolhatunk egy két erősebb lappal.

A Monaco 9 meccsből 4 győzelmet 2 döntetlent és három vereséget jegyez, de az elmúlt három mérkőzésüket megnyerték. Valószínűleg sikerülni fog a Wins To Watch bónuszt megszerezni és akkor Boadu egy kicsit erősebb 80-as lappal futkározhatna a csatársorban.

Mit ajánlok? Én reménykedem benne, hogy az új környezet nem rémíti meg a tavalyihoz hasonló eredményt produkál a csatár. Nekem a Kluivert objective alatt nagyon szimpatikus volt, így várom, hogy erősebb lapokat kapjon. Csak abban az esetben ajánlom, ha van bőven tartalék zsetonod, és ez neked játszó pénz.

Én megcsinálom a kártyáját, de csak azoknak ajánlom, akiknek nem nagy kiesés, ha eltűnik a klubból egy 83-as csapatnyi összeg.

Te megcsinálod?

 

×