Egyre több dolog utal rá.

A Fortnite eredeti játékmódján sajnos jelentősen túllépett a battle royale verzió. Azért sajnos, mert az átcsoportosított fejlesztők miatt egyre kevesebb funkcióval tudott bővülni a PvE Save The World. A játékosszám apadt, az utóbbi években pedig az Epic Games bevallottan is kevesebb időt szánna rá. A cég régóta tervezi, hogy ingyenessé teszi a játékmódot, de egészen idáig ez nem történt meg.

Save the World will soon become a selection in the Discovery tab. With this change its likely that Game Mode Select will be discontinued. STW will have a unique page to ensure all players can play it. (@icKrisp)
byu/DrpyCatty inFortniteLeaks

A fenti bejegyzésre kattintva két screenshotot láthatunk. Hamar kivehető, hogy az Epic Games nagyon dolgozik azon, hogy a jelenlegi játékmódválasztó képernyő eltűnjön, helyette a Save The World is csak egy mód legyen a többi közül. A félkész állapotban lévő menü feltételeket szab a játékhoz, mint az 1-4 fős parti vagy épp a STW játékmód megvétele.

Sokak szerint és a fájlokban talált félinformációk alapján könnyen előfordulhat majd, hogy egy átmeneti időszak után teljesen ingyenessé válik majd a mód. Akik megvették még az eredeti időszak alatt, azok továbbra is tudnak V-bucks-ot farmolni, míg a többieknek már amúgy is csak a ticketek járnak jutalomként. Hamarosan bővebb információkat is megoszthat erről az Epic Games, csak győzzük kivárni.

×