Néhány Call Of Duty: Warzone játékos igen furcsán tekint az új tartalmakra, melyek leginkább a Fortnite világába illenek, és nem pedig ide.

Néhány Call of Duty: Warzone játékos szerint a Raven Software egésze egyszerűen lemásolta a Fortnite koncepcióját és beépítette az a játékba. A két játék között alapvetően sok-sok különbség van, ez így is van jól. Azért is szeretnek sokan a Warzone-nal játszani, mert nem olyan, mint a Fortnite. Ezért meglepő, amikor a játékba teljesen a stílustól elütő tartalom érkezik, így érthető, hogy furcsán tekintünk a fejlesztőkre.

Az új Panda Bulldozer Operator skinek annyira komolytalanok, hogy a Fortnite-ban a helyük.

Legalábbis ezt gondolják a Twitteren azok, akik szerint a Warzone-ban sokkal inkább a realizmusra kéne törekedni, legalábbis egy bizonyos szintig. A képen is látható cuki pandás külsők valóban sokszor megjelennek a Fortnite világában, ezért is gondolják páran azt, hogy egyszerű másolásról van szó, hogy megnyerjék a Fortnite rajongókat.

A Panda Bear, a Red Panda és a Pain Panda skinek kérdése persze attól is függ, hogy kinek mi tetszik, hiszen minden csak ízlés kérdése. Sőt: azt gondolom, hogy vannak olyanok is, akik a Fortnite-ot és a Warzone-t is egyszerre imádják.

„A CoD nem tudott megmaradni az eredeti tematikánál. Isten segítsen rajtunk, ha a [Battlefield 2042] sem tud” – mondta a Redditen SkarZer0.

Mégis, bár egyesek nem örülnek a kreatív skineknek, van olyan is, aki imádja őket.

„A vörös pandák szerelmeseként ez a kedvenc skinem valaha” – írta HeyoItsMrMayo.

A Raven Software igyekszik mindenkinek kedvezni. Alig várom, hogy jöjjön az építés a Warzone-ba. Tök jó lenne, nem?

×