Nem ez az első, hogy Magyarország legnagyobb esport és gaming központja saját szervezésű bajnoksággal borzolja a gamerek kedélyeit.

Nem ez az első, hogy Magyarország legnagyobb esport és gaming központja saját szervezésű bajnoksággal borzolja a gamerek kedélyeit. COD Warzone, League of Legends, CS:GO és PUBG után ezúttal a Teamfight Tactics Idézőit hívják harcba. Ha te is szívesen pörgeted a Riot auto battler játékát, akkor most jól figyelj, mert egy eddig sohasem látott élő versenyben lehet részed! 

Játssz nagyot, nyerj nagyot!

A Gamerland TFT Verseny két online selejtezőből (amiből már egy lezajlott) és egy Gamerlandben tartott offline döntőből fog állni, ahova a selejtezőkön legjobban szerepelt 16 játékos jut be.  A bajnokság streamerek, Brozilla_TV online és NoelTFT helyszíni szupportjával jön létre. Érdemes lesz nézőként is lenézni az offline döntőbe, hogy élőben élhesd át az izgalmakat. Gamerlandnél ideálisabb hely nincs egy ilyen versenyre, hiszen óriási LED-falon, babzsákokból lazulva nézheted végig a meccseket, miközben nachost, popcornt és hotdogot majszolgatsz, valamint csapolt sört vagy üdítőt szürcsölgetsz. Hogy miért küzdenek a résztvevők?

  1. hely: 25 000 Ft + választható gaming tárgy
  2. hely: 10 000 Ft + választható gaming tárgy
  3. hely: 5 000 Ft + választható gaming tárgy
  4. hely: választható gaming tárgy

Offline döntő időpontja: október 16. 13:00-20:30

Még nevezhetsz!

Ha részt vennél a versenyen, még október 9. 13:00-ig nevezhetsz! Ezt a következők szerint tudod megtenni: 

  1. A nevezéshez először regisztrálni az EsportManager oldalon.
    http://esportmanager.com/landing
  2.  Ezután tudsz nevezni a szombati selejtezőre: https://esportmanager.com/tourna…/6154e4e179d6c808ee7e1102

Közvetítés

Minden forduló közvetítve lesz online Twitchen, Brozilla_TV csatornáján: https://www.twitch.tv/brozilla_tv

További infókat a verseny Facebook eseményében találsz. Kövesd Gamerlandet Facebook oldalukon, Instagramon és TikTokon is! 

 

×