A szenegáli középhátvéd, Koulibaly nyerte az év és a játék legelső POTM SBC-jét. Az ára kicsit borsós, kérdés, hogy ér-e ennyit a lap.

Beköszöntött az október és bár vártuk az augusztusi POTM lapokat, azok csak nem akartak érkezni. A kiadó nemes egyszerűséggel úgy döntött, hogy ő inkább a szeptemberi díjakkal kezdi a szezont, így szegény Antonio és Mbappé is valószínűleg lap nélkül marad. Helyette jött egy Koulibaly.

A napokban már lehetett olvasni, hogy valószínűleg a Nápoly játékosa lesz a befutó, de biztosat csak tegnap kaptunk. A lap egyáltalán nem olcsó. Összesen 4 csapat kell az elkészítéséhez, melyben egy 83-as IF játékossal, egy 84-es egy 85-ös és egy 87-es keretet is össze kell hoznunk. A lap így nagyjából 160 ezer zseton környékén mozog jelenlegi árfolyamon.

A lap, mint ahogy a face staton is látni lehet, nagyjából 2-vel jobb minden értékben a gold kártyánál. A passznál 3 értéket is növeltek, de mivel már nem a középhátvédtől indítok meta van, így ez maximum a hátsó labdajáratásnál kedvez. Egyéb extrát nem kapott, de jogosan merül fel a kérdés, hogy megér ennyit? Holnap jön egy újabb adag OTW lap, de egyértelműen jobb Serie A középvédőt egy ideig nem kapunk. Azt nem tudjuk, hogy a Rulebreakers hoz-e erősebb kártyát, de egy ideig ez a Serie A legerősebb belső védője.

Mit ajánlok? Ha hosszú ideig tervezel Serie A csapatot, akkor megéri, hisz ez a kártya a legjobb a posztján. Én előtte mindenképp tennék egy két kört az arany lappal. Ha még nem tudod milyen irányba indulsz, akkor inkább a kihagyását ajánlom.

Te megcsinálod Koulibaly POTM kártyáját?

×