Felemás információk kezdtek el terjedni csütörtökön.

Csütörtökön meglepően baljós hírek kezdtek érkezni a Battlefield 2042-vel kapcsolatban. A Brazil PS Store olyan üzenetekkel bombázta a PlayStation játékosokat, hogy BF 2042 csúszása miatt refundolhatják az előrendelésüket, ha nem elégedettek a kiadó ezen lépésével.

Battlefield 2042 possibly delayed again? People receiving official notice by Playstation
byu/Draynior inGamingLeaksAndRumours

Aztán később angol nyelvterületeken is megjelent az üzenet, ám kicsit más tartalommal, mely még jobban összezavarta a játékosközösséget. Páran már elkezdték temetni a játékot, míg mások örömüket fejezték ki, hogy a visszajelzések alapján tényleg jó lenne még adni egy kis időt a DICE/EA Games FPS lövöldéjének. Ezután már a fejlesztők sem húzhatták sokáig az időt, hiszen az ilyen félinformációkból elindult pletykák komolyan árthatnak a játék marketinghadjáratának is.

 

A DICE azt állítja, hogy semmi gond nincs a fejlesztési ütemtervvel, november 12-én érkezik az Early-Access szakasz, november 18-án pedig globálisan is elstartolhat majd a játék. Illetve azt is kiemelték, hogy az All-Out Warfare, Hazard Zone és Portal játékmódok is elérhetőek lesznek a megjelenés pillanatától, így nem kell semmiről lemondaniuk azoknak, akik már előrendelték a játékot vagy esetleg gondolkodnak rajta.

Reméljük valóban így is lesz, bár sok Battlefield rajongó tényleg örülne, ha pár hónapot még csiszolnának a játékon, ami azért elgondolkodtató.

Ti kipróbáltátok már a bétát?

×