Felemás információk kezdtek el terjedni csütörtökön.

Csütörtökön meglepően baljós hírek kezdtek érkezni a Battlefield 2042-vel kapcsolatban. A Brazil PS Store olyan üzenetekkel bombázta a PlayStation játékosokat, hogy BF 2042 csúszása miatt refundolhatják az előrendelésüket, ha nem elégedettek a kiadó ezen lépésével.

Battlefield 2042 possibly delayed again? People receiving official notice by Playstation from GamingLeaksAndRumours

Aztán később angol nyelvterületeken is megjelent az üzenet, ám kicsit más tartalommal, mely még jobban összezavarta a játékosközösséget. Páran már elkezdték temetni a játékot, míg mások örömüket fejezték ki, hogy a visszajelzések alapján tényleg jó lenne még adni egy kis időt a DICE/EA Games FPS lövöldéjének. Ezután már a fejlesztők sem húzhatták sokáig az időt, hiszen az ilyen félinformációkból elindult pletykák komolyan árthatnak a játék marketinghadjáratának is.

 

A DICE azt állítja, hogy semmi gond nincs a fejlesztési ütemtervvel, november 12-én érkezik az Early-Access szakasz, november 18-án pedig globálisan is elstartolhat majd a játék. Illetve azt is kiemelték, hogy az All-Out Warfare, Hazard Zone és Portal játékmódok is elérhetőek lesznek a megjelenés pillanatától, így nem kell semmiről lemondaniuk azoknak, akik már előrendelték a játékot vagy esetleg gondolkodnak rajta.

Reméljük valóban így is lesz, bár sok Battlefield rajongó tényleg örülne, ha pár hónapot még csiszolnának a játékon, ami azért elgondolkodtató.

Ti kipróbáltátok már a bétát?

×