A Call of Duty munkatársai kemény kritikát kaptak a felhasználóktól.

A Call of Duty: Warzone és Black Ops Cold War hatodik szezonja csütörtök érkezett meg a szerverekre. Nem maradtunk újdonságok nélkül, a szokásos fegyverbalanszon és pályaváltoztatásokon kívül érkeztek új játékszerek is a felhasználók nagy örömére. Ilyen a .410 Ironhide shotgun vagy épp a Grav Assault Rifle. Ezek feloldása gyerekjáték, hiszen a Battle Pass szintek pörgetésével automatikusan az inventory-ba kerülnek.

Nem úgy mint a Battle Axe melee, melyhez vagy külön küldetés teljesítésével juthatunk hozzá vagy meg kell vásárolnunk a játék in-game boltjában. Az Activision eddig egész jól belőtte a feladatok teljesíthetőségét, ám jelen esetben nem biztos, hogy így van.

A felhasználók nevetségesnek tartják a fejsze megszerzésének feltételeit!

Battle Axe

A feladat kiírása szerint ölnünk kell egy lőfegyverrel, egy melee fegyverrel és egy lethal tárggyal respawn nélkül 15 különböző meccsen. Bizonyára vannak olyan játékosok is, akiknek ez játszi könnyedséggel összejön, de a közösség jelentős része rendesen megküzd a feladattal, melynek hangot is adtak a közösségi platformokon. A Zombies játékmódban könnyebb úton oldhatjuk fel a fegyvert, de az is csak a fizetős, Cold War játékosoknak érhető el. Több külföldi segédlet is kiemeli, hogy valóban nem egyszerű feladatról van szó, így lehet némi igazságtartalom a felhasználók panasza mögött.

A játékosok szerint a Warzone fejlesztői ilyen úton akarják terelgetni a játékosokat a különböző csomagok megvételére. Hiszen azok segítségével egy kattintással a loadoutunkba tudhatjuk a fejszét és nem kell órákat, napokat szenvedni egy-egy újdonság megszerzésére. Valóban így lenne?

×