A CoD Warzone játékosainak szép lassan feltűnt, hogy a RAAL LMG eltűnt a játék menüjéből, kivéve, ha be van állítva a loadoutban. Miért?

A Warzone fegyverarzenálja minden frissítéssel egyre nagyobb lesz, a Raven Software pedig legalább egy új fegyvert ad a játékhoz minden szezonban. A Black Ops Cold War és a Modern Warfare címeknek hála már több mint 100 fegyver van a Warzone-ban. Sokan egyébként úgy gondolják, hogy ez már sok lesz, pláne úgy, hogy jön a Vanguard integráció, ami még tovább növeli majd ezt a számot. A fejlesztők korában kijelentették, hogy nem tervezik a Warzone fegyvereinek csökkentését, ám most úgy tűnik,

hogy a RAAL LMG eltűnt, és nincs rá magyarázat, hogy miért – írja a Dexerto.

Az LMG október 7-én a késő órákban tűnt el, a játékosok észrevették, hogy már nem jelenik meg a gunsmith menüben, még akkor sem, ha van tervrajzod hozzá. A játékosok gyorsan megkérdezték a játékfejlesztőket és a tartalomkészítőket, hogy mi történt. Sokan csupán arra gondolnak, hogy egy egyszerű hibáról van szó.

 

 

Egy furcsa dolog, hogy ha a fegyver bent valamelyik loadoutodban, akkor simán használható a játékban. Bár más fegyver nem tűnt el, úgy tűnik, a gunsmith menü képes kidobni a játékosokat. Valószínűleg tényleg csak egy hibáról van szó. Szerinted mi történt?

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×