Készüljetek mobil gaming fanok, ugyanis október 17-én 12:00 órától Zsomac közönségtalálkozóval egybekötött Brawl Stars és Clash Royale versenyt rendeznek Gamerlandben!

Érdemes lesz kilátogatnotok, sőt neveznetek a versenyekre, ugyanis a Supercell finn játékfejlesztő cég rengeteg értékes ajándékot és nyereményt küldött Magyarországra. Többek közt sapkák, táskák, pólók és figurák találnak gazdára vasárnap Óbudán! Ha nem szeretnétek kimaradni a nyereményesőből mindenképpen vegyetek részt a Brawl Stars verseny online selejtezőjén most szombaton (október 9.), mert csak a TOP10 legjobb játékos kerül be a Brawl Stars helyszíni döntőjébe és lesz lehetősége megszerezni valamelyik ajándékot!

Ha többet szeretnél megtudni az eventről, olvasd el a részleteket a Facebook eseményben. Azonban akkor se csüggedj, ha nem jutottál be a döntőbe vagy nem hajt a versenyszellem, ugyanis rengeteg felejthetetlen élmény vár majd így is Gamerlandben: baráti hangulatú közös játékok, Clash Royale miniversenyek, Gamerland kihívások, ládanyitás élőben és sok más izgalmas program! Azt meg szinte felesleges megemlíteni, hogy Zsomac rajongóknak kötelező kilátogatni, hiszen dedikálás mellett közös képet is csinálhattok vele, sőt megpróbálhatjátok megverni 1v1-ben, vagy a haveroddal társulva 2v2-ben! A versenyeken persze részt vehetsz a saját telefonoddal/tableteddel, vagy a Samsung által biztosított csúcskategóriás eszközök egyikén.

Hogyan tudsz nevezni?

A selejtezőre október 4-tól egészen október 9-ig tudsz nevezni. A selejtező október 9-én 13:00 órakor kezdődik. A játékmód Solo Showdown lesz, selejtezőből a 10 legjobb játékos továbbjut az október 17-i élő döntőbe, ahol Gamerlandben mérkőzhetsz meg a többiekkel.

  1. A nevezéshez először regisztrálnod kell az esportmanager.com oldalon!
  2. Ezt követően hozzá kell csatolnod a Brawl Stars accountod a profilodhoz (https://esportmanager.com/profile/gameaccounts -> Itt rámész, hogy Add Game Account -> kiválasztod a Brawl Starst -> beírod a Brawl Stars nevedet.)
  3. Ezt követően tudsz jelentkezni a selejtezőre: https://esportmanager.com/tournaments/6154e562d312380a0d018352

Mit nyerhetsz?

A Supercell jóvoltából a következőket nyerheted meg:

  • Táskák (BS Star Hang Bag W/Claw, Coin Hang Bag W/Claw, BS Green Gem Hang Bag W/Claw)
  • Sapkák (Brawl Cap)
  • Nenderoid spike
  • Brawl Nita Bear
  • Polók és felsők több méretben – (Brawl Tee Men, Brawl tee Women)

Egy szó, mint száz, izzítsátok a telefonotokat, mert október 17-én vár Gamerland!

×